Over ISOOS.

ISOOS Edelsmederij is het atelier van Marjolein, edelsmid en beelddenker. Zij werkt voortdurend aan een eigen collectie en werkt ook in opdracht.

Marjolein ontwerpt en maakt zij sieraden die passen bij de persoonlijkheid van degene die het sieraad gaat dragen. Ook maakt zij objecten die in het teken staan van een speciale gebeurtenis. Zij haalt haar inspiratie dan ook met name uit mensen, hun karakter en ervaringen, eventueel in combinatie met de gelegenheid waarvoor het stuk wordt gemaakt. Alle sieraden hebben daarmee een uniek karakter en worden door Marjolein zelf ontworpen en gemaakt.

Heeft u ook iets te vieren, een cadeau te geven, wilt u een mooie herinnering laten verbeelden en vastleggen in een sieraad of wilt u gewoon iets moois voor uzelf laten maken? ISOOS denkt natuurlijk mee en gaat graag voor u aan het werk.Werkwijze.

1AFSPRAAK.
We maken een afspraak om uw wensen te bespreken. Voor wie is het sieraad, wat is de gelegenheid en het verhaal, wat typeert de persoon die het sieraad gaat dragen? Wilt u een gouden of zilveren sierad, al niet met stenen? Wat heeft u te besteden? Als u voorbeelden kunt geven van sieraden die aanspreken of heeft u zelf een ontwerp in gedachten, dan bekijken we die natuurlijk ook tijdens deze afspraak.


2ONTWERP.
Na onze kennismaking ontvangt u van ISOOS een of meerdere ontwerpen, inclusief kostenplaatje. Deze bespreken we telefonisch en indien gewenst aan de keukentafel. Als we er samen helemaal uit zijn, bevestigt ISOOS de opdracht en wordt uw unieke sieraad door Marjolein gemaakt.


3LEVERING.
Levertijd: meestal binnen 4 weken na ontvangst van de definitieve opdracht, afhankelijk van de complexiteit.